lördag 16 januari 2010

Tapetgenomgång och en ny indisk bekantskap

Efter en god natts sömn och frukost på sängen travade vi iväg till tapetbutiken. Ganska behaglig temperatur (-2), men med snöflingor i ansiktet. Nu var det dags att slutligen bestämma tapeter till huset, vi ska ju ha byggstartmöte 2 på tisdag.

I sovrum 4 tar vi denna tapet. Grå botten med "prickiga ränder" (!?), ni ser själva om ni förstorar bilden. Ränderna är lite blanka.



Ett försök till att fota Midbec Forest som vi ska ha på en fondvägg i vårt sovrum.


Den här tapeten ska vi ha som bas i vardagsrum och kök. Sen kommer vi ha några accentväggar i rött på utvalda ställen. Den är vit (lite svårt att se det här kanske...)


Sen var det dags att testa Linköpings utbud av indisk mat, därför ställde vi kosan mot Yogi. På lördagar har de tydligen en shoppingmeny och vi valde från den. Peter tog det säkra kortet Chicken Tikka Masala och jag tog Rogan Josh, en rätt så stark lammrätt. Jättegod, men som sagt stark. Vi beställde förstås också in ett nanbröd (Garlic). Det var en bra indisk restaurang, som vi mer än gärna återkommer till. Blev tyvärr ingen bild på maten från restaurangen, vi var så hungriga så vi kastade oss över faten. (Nu klockan 19 är vi fortfarande inte hungriga.)

Sen gick vi över till Santinis (det obligatoriska helgbesöket), och tog en Caffe Latte var.


Sen tyckte Peter att vi skulle kolla på lite kläder till mig och på MQ hittade han en vit skjorta (alltid bra att ha) och ett paljettlinne kan man kalla det, båda på rea. Peter köpte också en skjorta till sig själv (vit och lilarandig). 11 dagar kvar till husresning.

/Carin

1 kommentar:

  1. Vilken spännande tid ni går tillmötes:)
    Tack så mycket för kommentaren och titta gärna in igen...

    SvaraRadera