torsdag 14 januari 2010

En ljus ide som redan fanns!

Den lampan har ju precis den funktionen som jag hade uppfunnit i huvudet!
Den tänds lite lagom dämpat när det blir mörkt och simsalabim, när något rör sig framför den så lyser den starkare! Fantastiskt! Säkert något elektriskt! Annars kommer det att bli så att när de 27 stycken, lite mycket överdrivet, utebelysningarna tänds på vårt blivande hus så ser det ju ut som soluppgången. Lätt att hitta hem blir det! Men det kommer garanterat att väcka de närmsta 3 kvarteren och det är ju inte tanken. Granngrabben kanske äter upp alla bullar själv om han inte får sova eller så äter föräldrarna upp dem för att de inte får sova! Snacka om straff! Så man vill ju ha så att vissa släcks på natten och att några dämpar sig något. Men samtidigt ska de lysa upp så där lagom när man påkallar dess uppmärksamhet, när man går förbi, slänger till den ett köttben eller bara vill diskutera dagen i allmänhet. Det är ena grabbens tjejs familj som har lampan och snart, snart så kanske jag vet var den finns att uppbringa. Den lampan är perfekt!
Här nedan kommer en trädstam, en liten bit på den tapet vi ska ha i sovrummet som jag skrev om igår.

Midbec Forest 710731. Den finns i en mängd olika färgkombinationer. Det kommer att bli en rejäl skog av stammar med alla speglar vi har! Lätt att gå vilse i som i spegellabyrinten på Gröna Lund! 13 dagar kvar och då så borde vi väl äntligen få något rejält att skriva om igen! P

1 kommentar:

  1. Jaa, man längtar verkligen till våren! Sprira är otroliga på att skapa en känsla!

    Ang. spegeln så pratade vi med en bekant som är glasmästare och som fixade detta åt oss! Där köpte vi även själva "infästningslisterna".

    Trevlig helg!

    SvaraRadera