lördag 30 januari 2010

Kylslaget badkarsletande!

I morse vaknade vi till den kallaste dagen i Linköping. Den övre displayen visar utetemperaturen och den nedre temperaturen utanför sängen i sovrummet. Nu visar bägge fel temperatur, ute är det – 21, värmestrålning från huset. Inne var det bara 12,8.. vid golvet, innan vi ställde upp den över elementet, men iaf plus! Under täcket var det betydligt varmare, t o m så Carins fötter var varma!

Nu håller vi på och letar nytt badkar. Det vi hade sett ut hos PM-Hem tas inte in längre. De har ett tjusigt, Viskan, med vita nackkuddar! Alla möjliga funktioner finns men lite i minsta laget. Badmått, längd 155 cm, bredd 65 cm och höjd 46 cm, lite lite eftersom vi 11 gånger av 10 badar tillsammans! Badkaret är det första i en ny serie bland en massa hörnbadkar och den bredden kan vi inte ha. Badkar där man kan sitt mitt emot varandra och njuta av utsikten existera knappt på marknaden. P

1 kommentar:

  1. Hej!
    Jag har inte fått hem kaffebryggaren ännu, så jag vet inte om den är bra, har dock bara hört positiva kommentarer om den!
    Ha en trevlig Lördag!
    Hälsningar
    Anna

    SvaraRadera