lördag 30 januari 2010

Spegel och ryamatta

Idag tog vi en sväng till Mio, egentligen för att titta på en spegel att ha i ena hörnet till badrummet. Det är ju långt tills vi flyttar in men Peter ska ha den i sin hall så länge, eftersom han precis har målat om och slängt ut sina hallmöbler. Spegeln som vi letar efter ska vara en helkroppsspegel så stor att den kan stå i hörnet, eventuellt att vi kan få höja upp den lite för att den ska bli till räckligt stor.

På Mio hittade vi ingen spegel som vi tyckte passade oss men vi fick syn på dessa ryamattor. Den lila skulle nog passa bra till sovrummet. Fanns i storleken 150 cm läng eller 250 cm. Men vi väntar med inköp till efter inflyttning så att vi kan se om det passar, hoppas de är kvar tills dess.


Sen åkte vi vidare till Nordik där vi redan tidigare sett denna spegel. Den var nedsatt till 1.995:-, men det är ju fortfarande en del pengar. Ramen är gjord av läder.













Sen var det dags att åka vidare till IKEA, tillsammans med hur mycket folk som helst, inte lätt att hitta en parkeringsplats. Vi gick och tittade på speglarna och kom fram till att denna var bäst, Levanger, 80x180 cm. Den är guldfärgad och det passar inte alls, så vi tänkte spreja den med silverfärg. Men hemma hos Peter kommer den att få vara guldfärgad.


Här är en detalj av spegeln.








Den här en ljuskronan såg vi förra helgen på Village, riktigt fin och till bra pris (kommer inte ihåg exakt, men jag kommer ihåg att jag trodde den skulle vara dyrare), men jag vet inte riktigt var vi ska ha den. Gillar inte riktigt de gröna ljusen men det är ju bara att byta till några andra. Den får också vänta tills vi flyttat in. Efter IKEA åkte vi in till stan (Linköping) och åt lunch på Santinis. /Carin

1 kommentar:

  1. Visst är det kul att åka omkring och spana på inredning!!! Vi är likadana, varje helg bär det iväg, man blir så sugen på att köpa direkt bara ;-)

    Vi har en IKEA spegel i guld sedan tidigare men den skall också sprayas i silver innan den får flytta med in i huset. Har ni en favoritspegel (t.ex. den på Nordik) tycker jag ni skall slå till på den annars kanske ni ängrar er efteråt... Lila rya-matta är även vi spekulanter på till dotterns rum nu när hon skall ha lila fondvägg. Kram Linda

    SvaraRadera