söndag 17 januari 2010

Nordik och Adams födelsedag

Idag har vi firat Adam, min systerson, som fyller 17 år på tisdag. Men innan dess var vi en sväng på Ljusexperten. Många fina lampor, men vi var ute efter någon slags arm att sätta fast en lampa i så att den ska hamna rakt över bordet istället för att sitta vid bordsänden. Men den vi hittade var rätt så anskrämlig så vi ska titta på något mer ställe.

Vi hann också med en sväng till Nordik. Där hittade vi denna spegel som vi är lite sugna på att ställa i badrummet i ena hörnet. Ramen är gjord av läder. I spegeln ses Peter äta en blåbärsmuffins. Han var så hungrig.


Vi hittade också detta soffbord. Eliptiskt som jag i alla fall är ute efter, men jag tyckte benen såg lite konstiga ut. Jakten på det perfekta soffbordet går vidare.



Sen kom vi fram till syrran för att gratulera Adam. Vi fick en jättegod kycklinggryta och sedan bjöds det på chokladfontän och frukt.




Man får kooooonceeeentreeeera sig.


Det var Adam som beställt chokladfontänen.
Vi pratade också en del badrum, för syrran och Per funderar på att renovera sitt och jag gav Ewa lite tips på bloggar att besöka för inspiration.
10 dagar kvar!

/Carin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar