onsdag 27 januari 2010

Hemma hos reportage! Många inlägg idag!


Här bor vi!








Välkommen in!

Vi är lite crazy så vi har gjort det ovanliga och lagt hallen först! Dörren in till klädvården saknas än.. så crazy är vi inte så vi skippar den! Luftvärmepumpen, familjens lille Fighter, står där borta i hörnet och skäms inte!

Här ser vi köket med väggstumpen där bardisken ska löpa ut till ytterväggen. Bortanför ser vi altandörrarna ut mot vår altan i väster! Så går vi vidare..

och då kommer vi till vardagsrummet. Matsal direkt till höger, bardisk till höger om den lilla väggstumpen och så köket! Längst bort kan vi skönja hallen med entrén. Fönstret längst bort till vänster är vårt arbetsrum. Lite längre fram kommer det även att bli en trappa upp till övervåningen!


Här kommer vi att senare i år kunna öppna dörrarna från matsalen och kliva rakt ut på altanen, som jag nämnde lite tidigare! Lite längre bort på väggen kan man se vårt köksfönster som är fast men inte riktigt ännu! Lite fel i leveransen men de försökte ju komma och byta redan i förra veckan, snabba grabbar på Elitfönster! - 4 grader och det vrääker ner snö till och från. Vinden håller sig lugn än så länge och jag är hungrig och det är minustimmar till resningen! Bilderna tagna mellan 11.18 och 11.29. P

4 kommentarer:

  1. ååh vad roligt!! vilken dag!! Ska bli kul att se fler bilder, det här momentet är ju bara såå kul o spännande.

    SvaraRadera
  2. Jippie! I väntan på vårat egna hus är det så kul att följa erat hus, måste åka förbi på vägen hem från jobbet nu. Hoppas allt har gått bra och att snön inte sätter käppar i hjulen! Tack för trevlig lunch i söndags också! /Jessica

    SvaraRadera
  3. Underbart, vilken lycka!!! Spännande att se när alla ytterväggar är på plats - och resten också förstås ;-)

    SvaraRadera
  4. Äntligen är ert hus på plats. Grattis/ Ann

    SvaraRadera