måndag 16 november 2009

Wc/dusch, en sväng till..

Nu har vi hört ifrån både byggnadsnämnden och vår kvalitetsansvarig. Byggnadsnämnden menade i ett mail att det kan bli problem med byggfelsförsäkringen om inte GARBO godkänner planlösningen. Nu har vi ju redan en sådan så vi fattade inte riktig… vet inte om de hade uppfattat vårt mail riktigt rätt.

Det är så här vi vill ha det och det bästa förslaget från LB-hus innebär att man flyttar wc-stolen (norrut) så att hyllan bakom stolen (som finns där för att vi vill ha den vägghängd) hamnar precis vid duschväggen (kan tyvärr inte lägga in en bild på det), vilket innebär att vi inte kan öppna duschväggen. Alla andra förslag är mycket sämre, de innebär att vi måste göra hall eller arbetsrum mindre.

Kvalitetsansvarig förstår fortfarande inte problemet och säger att det är han som ska godkänna och det låter ju lovande! Hur det nu blir så kommer vi inte skriva på något friskrivande avLB-hus ansvar. Vi ska ju träffa alla inblandade på onsdag så då får vi se till att både planlösning och ansvarsfråga får sin lösning. Måste säga att vi verkar ha fått tag på en riktigt bra kvalitetsansvarig! Fortsättning och upplösning följer förmodligen på onsdag... /Carin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar