onsdag 25 november 2009

Eriks garderobsbryderi

Erik började prata om något som vi inte alls tänkt på. Hur ser garderoberna ut? Jag trodde vi hade tänkt på nästan allt men den detaljen hade vi inte brytt oss så mycket om. Nu har jag försökt ta reda på hur standardgarderoberna ser ut och de är tydligen helt vita släta vilket Erik inte gillar. Vi kollade då med en person som jobbat på IKEA och han sa att Ballingslövs och IKEA:s garderober görs i samma fabrik med samma standard, så det ska inte vara något problem med att köpa till andra frontdörrar i t.ex. björk. I vårt sovrum och i Fredriks har vi ju skjutdörrar men det enda vi tänkte på till de andra rummen var att fråga barnen hur många garderober de ska ha. Nu har vi i alla fall bestämt att vi tar det antal och utförande som är standard och sen sätter vi ut en av dem i friggeboden och så köper vi nya till Erik på IKEA. Det finns ganska snygga med skjutdörrar såg vi igår. Övriga garderober får vi väl byta dörr eller i alla fall handtag på senare, nu levereras dem tydligen med vit knopp och det kan jag hålla med Erik om att det inte är så roligt. /Carin

3 kommentarer:

  1. Vi (eller mer specifikt L...) har spec:at i tillvalsspecifikationen att våra motsvarande vita enkelgarderober ska levereras utan att nån vit knopp skruvas dit. Detta för att kunna sätta dit egna shyssta handtag själva.

    SvaraRadera
  2. Det var ju smart, undrar om vi kan göra det också eller om det är för sent. Jag får slänga iväg ett mail till M, så får vi se. Tack för tipset.

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Vi har inga direkta planer på uterum idag. Vi kommer bara göra vanligt trädäck där nu.

    /Cecilia

    SvaraRadera