lördag 7 november 2009

Carin styr upp irrfärderna!

Nu har Carin planerat i nästan 2 timmar dagens outlets vi ska till och vilka vägar vi ska gå. Slut på mitt planlösa irrande kors och tvärs. Jag har sett mycket men har ju noll koll var jag såg det! Igår blev det biff på en fransk restaurang. En hundring för en jättegod biff, många salladsblad och pommes stripes är ju inte helt fel, sås verkar de inte vet vad det är. Vin väljer man genom att välja druvsort, oftast. Ibland slinker det in ett Cotes de Rohne. 9 till 13 $ kostar ett glas och vips är man av uppe i 500 med de berömda dricksen.

Taxi är lika lätt att få tag på som före avregleringen i Sverige. Gott om dem när man inte behöver dem sedan är det bara att vänta, vänta och har tur eller bestämmer sig för att gå. 3 stycken svarttaxi hann stanna innan vi bestämde oss för att gå. 20$ ville de ha. Inte så dyrt tror jag, vi var ganska långt hemifrån, någonstans runt 13 – 14 th.



New York Yankees firas med att toppen på Empire State Buildning tänds i blått och vitt! Alla högtidsdagar har sina färger på toppen!
Så här suddigt såg nog alla firande toppen i går! P

1 kommentar:

  1. Grattis på födelsedagen, världens bästa stora syster!! Hoppas att Peter gör din dag fin!!(fast det gör han ju alla andra dagar också..)Puss & Kram Ewa

    SvaraRadera