onsdag 7 oktober 2009

Mumsig äppelkaka och BULLAR!

Så har vi varit och fikat igen! En riktig mörk biskvi som vi delade på. Carin är redan så söt så hon fick bara en liten bit. Men hon fick dricka upp hela sin kopp te själv!
Det var igår det som vi var och firade lite eftersom bygglovet, värderingen och 2:a bankmötet nu är klart. I morgon torsdag dras vi i ”pengakvarnen” och med lite tur så kommer det ut lite pengar så vi äntligen kan köpa tomten. Känns som om det är dags att flytta in.

Vi gillar att fika. I söndags var vi hos svärföräldrarna…. jaja blivande! Där bjöds vi på mumsig äppelkaka med vaniljvisp och BULLAR! Bullar det är livet de! De kan man inte få för mycket av… man kan ju alltid försöka inbilla sig det iaf! Jag gillar ju söta saker med former! Det kanske är det som gör bullar extra goda!

Tyvärr blev det dåligt med tid i Linköping i helgen och riktigt busväder. Ibland hinner vi upp till Dahlbergs Cafe men för sällan tyvärr. Svärmor... jaja blivande, ja vi ser alltid Ragnar när vi är där men det gör inte svärmor inte! Sist såg vi fru och dotter också, punkdotter eller var det en "likdotter med korphår"!? Vi brukar alltid spana in Trädgårdsföreningen. Följa hur allt växer, färger, storlek, installationer mm. "Yrkesskada"! Samma med; hur många spotar? På 3 kvm!! Hur sitter dem, riktbara.. jaha! Följdfrågor efter alla toabesök överallt; vad var det för klinker? Kaklet då? Snyggt? Jasså 80-tal! Neee.. diagonal läggning! Så smal fog.. då måste det vara de vara rektifierade! Var de genombrutna? Om man inte får en genomgång direkt innan man hinner fråga.



Någon som tror på ödet? Carins moster skickade in ”hur jag träffade min skönlockige….” till DN:s ”Så träffades vi” för några månader sedan. Den kom in i förra veckan. Inget konstigt med det men den kom in i tidningen på samma dag som den ”skönlockige” fyllde år!?

Idag blev det en träff med KA. Trevlig och lättpratad, blir säkert bra. Händer det inget speciellt så verkar de avsatta pengarna i kalkylen som det skulle räcka. Kors i taket! LB-hus har verkligen bra koll på saker och ting!
Därefter blev det en sväng till tomten… grannarna. Vi lämnade en kopia med bygglovet till var och en. Våra närmsta grannar har inte flyttat in ännu så de får sin kopia lite senare. De har 2 småttingar. Hoppas att man kan få med sig dem som förkläde när det kommer en sådan där ny kul barnfilm! P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar