söndag 25 oktober 2009

Ljus i mörkret!

Idag har jag varit en sväng till tomten och kollat in våra byggnader tillsammans med vår kvalitétsansvarige. Vi gick igenom allt. Hela lekstugan från golvbrädorna till takpannorna. Vedförrådet, från det jordstampade golvet till taket med äkta stjärnhimmel. De lutande väggarna ger det hela en lite modern shabby chickstil!
Vi ska plocka ner takpannorna och plåtdetaljer från lekstugan. Senare ska vi även ta ur fönstren. Ur vedhuset ska vi plocka bort en massa tegel- och hålstenar. Där finns också miljöboven nr 1, asbets! En gammal ventilationskanal! Så när grävskopan kommer ska det bara vara trä och en liten betongplatta kvar, inte ett massa sorterande. Grabbarna har ju höstlov så någon får följa med och plocka.


I helgen var vi på Konsert och Kongress i Linköping. Första gången för mig och det började med Queen-låtar i 2 timmar. Ingen dålig början! Snyggt avstämd färg gjorde den stora lokalen ”mysig”. Häftigt med logerna i upphöjda cirklar längs med sidorna! Inget Santinis denna helg men ett pubbesök och en Eklundskorv vid Filbytertorget (dvs Stora Torget) blev det mitt i natten!
Snart är det dags för årets ljusshow att lysa upp Linköping. I samband med 5-års jubileum så byter den namn från Novemberljus till Vinterljus. Några bilder från 2008. Så från den 15 november kan man bli riktigt upplyst och få se en massa häftiga installationer. Nedan några andra ljuspunkter. P


Tv-tornet och ett hus i finanskvarteren i Shanghai.

Från Shanghai. Inte var dag man står och tittar NER på ett fyverkeri (pricken till vänster från våning 33)!

Första gången vi såg vatten med ledljus var i Bologna!
Kommer ni inte ihåg vår adress hit så är det bara att söka på smullucka på google och vips så är ni här! P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar