måndag 12 oktober 2009

Mera bullar och en tomt!

Idag blev vi med tomt! Vi åkte iväg i god tid för vi var inte riktigt säkra på var tillkomsten skulle ske. Morgonen började annars lugnt. Som vanligt väcktes vi till ”… och senare på dagen stigande till 6 grader samtidigt som vinden ökar till lugn kuling”. Sedan kommer ju nyheterna och oftast en massa intressanta reportage. Utrikeskorrespondenterna är ju bara bäst! Efter att ha lyssnat på ”Vetenskapens värld” så pussas vi några gånger till och funderar på att gå upp. Som tur var så kommer vi 9 av 10 gånger på bättre tankar och ligger kvar till programmet ”Andar för dagen”. Nu är det nedräkning för vi TÅL INTE de flesta P1-jinglarna, framför allt inte ”andejingeln”. Den passar bäst i något psykologiskt drama! Efter det blir det standardfrukost, hallon med yoghurt, ägg. te. Ingen nervositet, kramper eller funderingar på "är det verkligen rätt... till denna värld där Ubama får fredspriset. Andreas blir utröstad! Danmark.. och Danmark får ha Eu:s miljökonferens"! Allt gick iaf bra! Mäklaren sprang en del fram och tillbaka men de lugnade oss med att det var helt normalt vid så här stora händelser. Vi är ju inte gifta (ännu) så det blev mycket pappersskrivande, gemensam vårdnad… jaja ni förstår… myndigheterna förstår inte det där med handslag!
Så nu har vår sambosamling utökats från 3 Pyk-tavlor, 1 kandelaber, 1 tvättkorg, 8 svarta små korgar, 1 st tvålpump i svart granit, 10 st vita handdukar storlek 50x70, till att även innefatta en tomt på 701 kvm. I nästa vecka klipps gräset!

Naturligtvis var vi och fikade igår. Jaa.. i förrgår också! Men igår var det lite speciellt. Vi träffade för 3:e gången våra blivande grannar! Ett ungt par med sina 2 lugna grabbar. Mycket trevliga! Men jag kan konstatera, efter 4 egna grabbar, att grabbarna är alldeles för lugna. Tids nog ska vi nog hinna fixa till det! Föräldrarna måste ju få känna lite av det ”verkliga” livet! Stora grabben har fantastiska stora bruna ögon. Det är väl helt ok men lillgrabben kan det bli problem med! Han sov i 1 timme och vaknade yrvaket. Mor i huset frågade om han ville ha något att äta och han svarar ”Bulle”! Efter en natt utan sömn så fick jag ta och reda ut hans ”bullproblem” med hans far. Vi konstatera krasst att sonen och jag får baka bullar tillsammans och sedan får vi sätta oss i hans trädkoja och mumsa i oss alla! P

1 kommentar:

  1. The Neighbors To Be15 oktober 2009 kl. 17:55

    Vilka underbara grannar vi kommer få! Det var mycket trevligt att ses över en fika i helgen.
    Det där med lugna grabbar hinner du nog revidera, Peter. Vänta bara... :-)

    Ett stort grattis till avropet! Härligt att ni fick så positiva besked kring inflyttningsdatum. Efter alla turer så är ni värda att få fira lite!

    SvaraRadera