torsdag 8 april 2010

Sjukt impad av förra inlägget "bställt vare här"

Äntligen fick jag till ett inlägg fullspäckat med fakta, uttömmande information, på ett flertal språk och ett fåtal rader. Det kommer att hända igen den.. hm.. det kommer en kallelse till nästa ”styrelsemöte” med gänget!
För er som inte hängde med kommer här en normalversion dvs låång!
Fototapet, Inner light, är beställd! Kommentaren från beskäringsekvilibristen på Photowall var, ”Synnerligen väl avvägd med sina precisionsmått 202 x 243 cm. Den balanserade oskuldsfulla vita bakgrunden mot den inre kraftfulla strålen som exploderar ut som en guldgul äggula förstärkt med omega 3, bryter igenom… löser upp de inre mörka slöjorna som fördunklat, rensar innandömet med de oändliga instängda besinningslösa krafter som vräker sig vredgat ut likt luften i ett cykeldäck med pyspunka” Egentligen skrev hon ungefär ”Det blir snyggt”!

Så fick man åka till Bygma eftersom de inte har hört av sig på 3 veckor om några frågor vi hade på Friggeboden. De vill ha betalt för att byta från dubbeldörr till enkeldörr, vilket inte var någon extra kostnad först. Vi flyttade dörren till gaveln, kostade extra. Vi flyttade innerväggen 1 meter, kostade extra. Det är ju en byggsats för f..n! Man har väl byggt med både Lego, Meccano och tändstickor! Så var det frakt också! 1300 kg! Slänger upp det på ryggen och springer hem!

Sj tyckte att Carin skulle stanna kvar i Stockholm och försenade hennes tåg tills hon ledsnade och stannade kvar hos mig istället. Carin får nu följa med till målareB imorgon bitti eftersom han inte kunde idag. Sedan drar jag till Sten. En ganska tuff en med grovhuggna drag som kan få även mig att bli lite avis. Det är betydligt lättare med Stens kompis, markplattan. Markplattan kan man ju stå på.. känns som ett manligt tupp fenomen! Hoppas att Castle wall (murblock) med sin grova yta och Plateauplattan med sin skifferyta ska finnas att beskåda.

"Hej, vi ska komma och koppla in fiber till er"." Jaha.. redan?" "Vi ska börja med att gräva ner ett rör". "Vi har redan ett rör nedgrävt"." Jasså! Hur gammalt är huset?" "Ungefär 12 veckor till nedkomst (sa jag inte)". "De håller på och målar invändigt", sa jag." Jaha, ni har ingen el inkopplad?" "Neepp!". " Vi ringer ”elen” och samordnar så fiber och elen grävs och kopplas in samtidigt". "Jaha.. va bra". Vissa saker är väldigt enkla! P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar