tisdag 20 april 2010

Klinkerskadad!

Här ett färgprov, målat med fingrarna med färgen i färgburken i förra inlägget, tillsammans med en av våra kuddar från Chilli. Den blir som den är där den är som mörkast. Satan i gatan.. prickade inte "Hjärtat mitt" rätt tror jag! Det var länge sedan man målade med fingrarna. Kul! Hehe.. Carin i svarta skinnjackan.. kroppsmålad! Det är ju många färger som passar en blondin i svart skinnjacka! Fingerfärg räknas säkert som vätska i säkerhetskontrollen så den får åka i stora väskan!


Alltså det går inte att låta bli och kolla in klinker, fogar, kakel, belysningar och åtta rumpor om dagen (sa någon utredning berättade Carin om karlar och kvinnors(?) rumpor). Att kolla in rumpor kan man ju (väl?) få behandling för men att vara besatt av en grå fogs strikta tunna linje i samspel med det något mörkare klinkret.. klinkert.. klinkersarna (Carin är smart, hon fixar klinkrarna senare) där är det väl kört! Det kanske funkar med en portion gröt gjord på kakelfix? Föresten så tittar tjejer också på rumpor men mest på örsnibbar.. eller var det något med hakan? Det har jag läst i Amelia så det är sant!
På bilden är ett klinker med en något ljusare fog så som vi vill ha det i hallen, wc/dusch, klädvård, arbetsrum. I badrummet skulle vi ha samma färg som klinkret, så det ser ut som en plastmatta tycker kakelsnubbarna. Vilken chock det måste vara att kliva in på något man tror är en plastmatta och upptäcka att det är en rektifierad, genomfärgad skifferplatta! P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar