söndag 25 april 2010

Det finns nog inget hopp.

Vad gör ni själva på en söndag morgon klockan 08.11? Vi mäter hur spegeln ska sitta.
Tre spottar och en rejäl belysningsramp över spegel var dock ingen höjdare. Kanonljus när man står där och ska sminka sig men 03.44 när man behöver kissa. INGEN dimmer! Starka solglasögon eller en handduk över huvudet är ett måste. Har ni sett "Dating in the dark"?


Här har man också plasthörn men här är det kantigt och inte rundat som det blir hemma hos oss.









Vitt kakel med vit fog.. mycket elegant! Kakel, blankt, 200 x 250 stående. Och den stora sensationen, en tryckknapp till toaletten. Groehdal, med dubbelfunktion! Tryck en gång och det blir en lååång spolning , tryck två och det blir en kort spolning.. genialt! Första gången jag ser det men det kanske är vanligt.

Carin i klassisk "Pandalook" vid en av Berlinmurens utställningar. Här kunde man också få gamla stämplar i sitt pass av utklädda militärer.

En fika med goda, mycket eleganta bakverk.
Carin provsitter loungemöbler. Lagom storlek och myycket sköna att sitta i. 7.000:- i pengar och fri leverans stod det!
Potsdammer Platz. Här är det extremt modern arkitektur och i ett hörn har man sparat Grand hotels frukostmatsal. Lite häftigt gjort!
Under promenaden i ett mycket skräpigt Tiergarten hittade vi dessa bräken(?) vid ett av många slingrande vattendrag. Fiket vi skulle till, enligt kartan, hittade vi aldrig. P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar