lördag 20 mars 2010

Tror på positivt besked

Vi fortsätter att försöka få till vår "Elstolpe". I går fick vi ett mail från LB-hus att de inte offererat på hela vår skiss vi skickade in till dem i september förra året. Nämligen den delen vi ritat från ovan, de hade helt missat att den ska var inskjuten i väggen. I offerten för elbeställningen hänvisas dock till "skiss från kund" så vi trodde ju att de var på banan. Eftersom det är en lite speciell lösning så tog vi även upp det på Byggstartmöte 2, så det är klart att vi har undrat vad vi kunde ha gjort annorlunda.

Nu ska vi i alla fall ha ett platsmöte i huset för att diskutera hur vi ska göra. Då ska vi passa på att titta igenom resten av huset också.

Idag kanske vi ska fika med nya grannarna, just nu känner vi båda två för en semla, vi får se om det finns på det fiket vi hamnar på.



/Carin

5 kommentarer:

  1. Vilket strul de håller på med. Stakars er, man vill ju veta kostnaderna!Kram
    Vilma

    SvaraRadera
  2. Har ni valt högre takhöjd eller har ni standard 2,5 m?

    SvaraRadera
  3. Vi har 2,50 m både uppe och nere.

    Hälsningar

    Carin

    SvaraRadera
  4. Tack för svar. Vi bygger också och har också 2,5 uppe o nere. Många som bygger nu tycks välja högre takhöjd på bv, men vi tyckte 2,5 är bra nog. Har 2,4 i nuvarande hus.

    SvaraRadera
  5. Hej igen,
    Vi har varit inne i huset och 2,50 känns bra, kändes väldigt rymligt på övervåningen, det är vad jag har i min lägenhet idag också. Många väljer ju ryggåstak och det är ju jättesnyggt men jag har också läst om de som ångrar det för att det blir ett slamrigt ljud i huset. Men jag har ingen erfarenhet av det själv. Vi är i alla fall nöjda och har egentligen inte tänkt på det så mycket.
    /Carin

    SvaraRadera