tisdag 2 mars 2010

Badrumsdörren går i alla fall lätt!


Snötyngden på taket gör varje år att badrumsdörren kärvar lite.. nu går den lätt! Ljust inne blev det också! Tyvärr så blev fyra av våra sex nya utestolar skrot. Undrar om försäkringen täcker ett rasat tak!
Den här rostfria utegrillen, ett år gammal, kan någon få köpa billigt! Någon..? Installation kanske? "Grill i nöd"!

I söndags var det födelsedagskalas i Linköping! Carins moster E fyllde 16 1/2. Det blir så knasigt när man fyller den 29 februari! Det festades på lussekatter, makalöst goda makalösa, pärontårta och pärontårta! Pärontårta är gott! Ska nog prata med blivande grannarnas son om vi ska baka det istället för bullar.. njaa.. bägge kanske! Nu spelar inte pärontårtan någon större roll i sammanhanget egentligen! Det blir lika trevligt med sill (inte Carins och min favorit) men okey.. inte lika gott! I lördags hade vi fest.. vi gillar fester! Vi hann tyvärr inte till Santinis för att fira alla fester!

Ballast och fakturakonceptet går vidare. Det finns lite att läsa under "kommentarer". Jag återkommer med mer när jag har fått ett nytt givande svar från LB-Hus.

Och så till dagens tråkiga! Vårt fasta köksfönster som har blivit öppningsbart efter en massa krångel fram och tillbaka får vi ha kvar för det är vi som har gjort fel har LB-Hus konstaterat! Är det någon av er som har skickat en räkning till er husleverantör pga att de har strulat med ritningarna? Det känns just nu som att det är dags att börja författa en skrivelse med datum, möten, ritnigsnr, felaktigheter och nedlagd tid! Nu har det här öppningsbara fönstret kostat LB-Hus en slant eftersom det inte finns i sortementet. Fas.. förlåt! Karmfasta fönster 16 x 4 finns och kostar ca 5.625 kr och 50 öre! Öppningsbart.. vågar inte ens tänka tanken.. försent, har redan tänkt! Det blev cykel (bara vi äldre som fattar!)! P

1 kommentar:

  1. Välkommen i klubben som byggare! Ens egen tid räknas inte och inbland undrar jag om byggare förstår att man har ett jobb vid sidan om att det inte "bara" är att boka in ett möte som sedan ställs in eller blir två timmar försent.
    Håll ut!
    Kram
    VIlma

    SvaraRadera