tisdag 23 mars 2010

Ultimata hälsopoolen!

Våra dragningar av nätverkskablar hemma hos mig påminner starkt om dragningen på bilden. Det är här vår kära ”Elstolpe” kommer in i bilden. Nu ska det vara slut med sladdar kors och tvärs. Ordning och reda ska det bli. Min mor ska slippa tejpa upp sladdarna i taklamporna eller riskera att bli snarad runt halsen som om det vore lianer i djungeln när hon besöker oss.
Vår nedsänkta uteplats visar nu sitt rätta jag! 50 cm av den är nu fylld med lerigt issörjevatten. Jag lovade ju i höstas att Fredrik skulle få en pool en kort stund, och det är nu! Detta måste vara det ultimata alltiettspa't! Var någonstans kan man ”göra” kissande hunden, "koka vatten", issörjebada och få en lerinpackning samtidigt och allt klart nästan på "nolltid"!
Funderar starkt på om man skulle maila Sofia. Wipeout i vår hälsopool mot fjantigt varmt lervatten i Argentina måste väl vara något även för en Viking att bita i!
Carin kämpar med sin ischias. I förrgår sa hon att hon kände hon sig som en gammal gumma, men jag tröstade henne med att hon faktiskt går som en också. Det tog skruv.. Carin skrattade gott och glömde att hon var som en gammal gumma i 7 sekunder ungefär!
Igår försökte jag kompromissa med henne. Vi firade ”100 dagar till inflyttning” igår. Till den hastigt stekta entrecoten, serverades med avokadosallad, skulle vi ta ett glas Masi. Nu tar hon ju "sådanadära" häftiga medikamenter. Voltaren och Citodon, finfina grejer, så hon har ju sitt flummiga på det torra. Jag tyckte att hon inte skulle dricka när hon tar flummedicin, jag kunde ju hjälpa henne med vinet. Men nädå.. hon släpa sig uppför trappen i ett jäkla huj och skrek något osammanhängande från sovrummet om röda trianglar och trafik men att det inte stod något om att dubbelflum var förbjudet. Det var nästan så man såg den poster som man hade som 13-åring från Woodstock framför sig, Flower Power!
På söndag justeras äntligen klockorna. Tiden är ur led! Vi har legat vakna sedan klockan 5 flera veckor nu. Äntligen blir klockan 6 och det blir.. sommartid!?!? P

1 kommentar:

  1. Hej, tack för kommentaren om bänkskivan. Det är kanske så att det blir lite "mjukare" med granit än laminat. Förstår att ni valt rak kant för det är himla snyggt! åh vad svårt det är att bestämma sig ibland :) kram

    SvaraRadera