torsdag 11 mars 2010

Ahh.. det blev rätt motiv på fotot!

Jag tog en vända till huset och fotade lite i mörkret. Det var stormöte idag med arbetsledare, elektriker och snickare om bl a vår s k "elstolpe" så det skulle bli spännande att se vad som hänt. Det andra som skulle fixas till var uttag och strömbrytare i badrummet vid spegel. Hade balkongen varit monterad så hade ni fått en bild på det också.

Så efter lite amatörmässigt photoshopande så trädde dagens händelse fram lite tydligare. Lite fler hål blev det. Lite många på fel ställen tycker jag nog men det kanske är något som är "arbetshål", till hjälp för att flytta ner "elgrunksemunket"!
Så här ser vår ursprungliga skiss ut. Vi hoppas att LB-Hus ska få till den där sista pricken över i så att alla uttag och strömbrytare ska hamna en bit in och bli "osynliga". Termostaten för golvvärmen, högst upp, ska ju inte vara kvar för den är ju trådlös. Det är ju krav från elmyndigheten numera, tillsammans med "fothälsans vänner", Ett Steg För Foten, att golvvärme numera ska styras centralt från certifierad pedikyrförening.
Det är tänkt att slutresultatet ska se ut ungefär som denna otroligt vackra och detaljrika blyertsteckning! P.S Det om fotvännerna är inte sant.. hoppas jag, men vi ska ha trådlös uppvärm.. termostatstyrning på golvvärmen! Förlåt hjärtat! Vet att du avskyr när jag flamsar runt i svamlets virriga värld! Puuss! P
Noteringar från vinterns elkatastrof!! Elförbrukning december, byggbarack med lite fikatillverkning, 1800 kWh. FEBRUARI.. februari.. Byggbarack och oisolerat hus med brummande verktyg, 4893 kWh x elpriset.. perkele, perkele, perkele!! LB-Hus har tagit till en rejäl summa i Produktionskalkylen men det struntade kung Bore totalt i denna vinter! Hur många byggbaracker, ca 2,5 meter x 6 meter, står det i Sverige och gör av med 1800 kWh bara i uppvärmning! Dags och förstärka isoleringen på dem kanske!? I helgen ska vi fira, eller tröstäta, med Antipasto Misto på Santinis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar