torsdag 18 mars 2010

Just nu så känns det ganska tomt!


I helgen ska Carin förvandla dessa vitrinskåp till röda skåp. Skåpen är IKEAs "Norden" och det ena är av en strålande kvalité och det andra är i en bedrövlig kvalité! Jag borde ha plockat ner det 75 kg tunga skåpet och gått tillbaka med det men glaset är helt och det ska spacklas och målas! Man får använda de hål för hyllplanen som går att använda!

Med LB-Hus känns det lite tungt just nu. Vi saknar massor med svar. En ny efterräkningen efter markplaneringen har ännu inte kommit. Vi har fått två "grova" men ingen avräkning med följesedlar mm enligt kontraktet. Vår s k "elstolpe" i köket med strömuttag, multmedia, centraldamsugaruttaget, kontakter till belysningen under bänkskåpen och dimmern till spottarna som är felgjord är det mest en massa flamsande runt just nu, inget konkret svar. Fönstret i köket som är för lågt har vi väntat på svar i 4 veckor nu. En påskriven beställning som LB-Hus centralt har efterlyst från oss har vi, trots påstötning, inte fått en ny av, vi vet inte vad det är. Vi väntar på justerade ritningar på köket, badrummet och på wc/dusch! Men vi är mycket nöjda med grunden, det byggda huset och alla som har jobbat med det.. och M!

De 1 april har jag träff med en som jag ska diskutera uppvärmningen av uterummet med. Det ser jag fram emot så kan jag projektera klart grunden på det och bara vänta på nästa vinter! P

1 kommentar:

  1. Usch vad jobbigt när de inte svarar! Vi tänkte faktiskt köpa ett LB-hus men säljaren hörde aldrig av sig (!) vilket Myresjöhus gjorde ideligen. Tänkte att om de inte är på hugget nu hur ska de då gå sen? Och bytte leverantör. Ja, det har givetvis inget med er att göra, bara en liten historia... =)

    SvaraRadera