onsdag 31 mars 2010

Dubbelt firande och lite till

Födelsedag!
Idag fyller Peters yngsta son Fredrik 17 år. Favorittårtan är hemköpt och han har fått möbler som ska följa med till huset i födelsedagspresent. Hurra, hurra, hurra, hurra!!







Ettårsdag!
Förutom att vi idag firar Fredrik firar vi också att det idag är 1 år sedan vi skrev på kontraktet på huset. Vi hade träffat säljaren dagen innan och diskuterat i vilken omfattning man fick rita om huset och han sa att i princip allt skulle gå bra (som senare visade sig vara en sanning med modifikation). Jag minns att vi satt uppe halva natten och ritade på olika lösnignar och framåt morgonkvisten hade vi bestämt oss för att ta det. Kontraksskrivande gick väldigt fort så man hade lite ångest ett tag och undrade vad vi gett oss in på. Men på det hela taget har det gått bra förutom att vi tappade mycket fart i början eftersom säljaren inte riktigt var med på banan. När vi sedan fick kontakt med vår M blev det riktig fart på det hela.

Fototapet
När det gäller fototapeten så skickade Peter en fråga till Photowall idag och undrade om man kan vrida och vända på bilden som man vill. Det ska gå bra så bilden kanske blir
såhär eller,



såhär. Vi måste sätta oss i kväll och kolla på det. Tyvärr måste vi beskära den lite till eftersom bredden visade sig vara mindre än vad vi mätt upp på ritningen.


Uterum
I morgon ska Peter på ett intressant möte och diskutera hur vi ska få till grunden till uterummet. Vi skulle ju vilja ha en lösning där vi kan ha det frostfritt på vintern (normalvintrar så vi räknar väl bort detta år). Ska bli jättespännande att se vad som kommer ut av mötet.

/Carin

1 kommentar:

  1. Er fotovägg kommer nog bli något alldeles alldeles speciellt! Ska bli spännande att se det på "riktigt" sedan. Tror det kommer bli dösnyggt!

    SvaraRadera