tisdag 2 februari 2010

Unikt reportage! Första bilder innefrån huset!

Idag följde Fredde med mig till huset. Han var inte så imponerad av storleken, det såg litet ut tyckte han! Tomten är ju 50% större iofs! Han skulle få en hemlig ledning till sitt rum...! Här står Fredde i hallen och jag i klädvården. "Snickers boys" höll på och spickade fast bjälklaget runt trappan och märkte ut väggen mellan arbetsrum och wc/dusch. Väggen behövde eventuellt bli 4 cm tjockare för ventilationens skull. De frågade om de skulle göra wc/duschen mindre men jag förklarade att det är ajabaja att röra wc/duschens mått! För där har det lagts ner många timmar, 10-tal ritningar, sömnlösa nätter, utredning om "vem som har sista ordet", ansvarsbefrielseskrivning, KA-okskrivning, kommungodkännadeskrivning för att få handikappanpassningen godkänd!

Andra bilden inne i huset! Från klädvården genom köket till matsalen! Till höger ser man vardagsrummet. Genom dörren längst bort till höger går man ut till uterummet.

Plåtissarna lägger sista handen på krokarna till hängrännorna, 14 graders lutning är inte mycket och längst ut är det ju inte ens det. Det är det som behöver justeras. Den uppmärksamma kan se att det är "soptisdag"! Imorgon blir det taklagslunch.

2 kommentarer:

  1. Tycker det ser jättebra ut, inte alls litet...

    SvaraRadera
  2. Hej, tack för din kommentar! ja vi valde ju väggen av en anledning, vi kände att vi ville ha den väggen till förvaringsyta, svårt beslut :) kram

    SvaraRadera