söndag 28 februari 2010

Carins stora bak!

Idag skickade vi iväg ett apropå till LB-Hus på det mail om vårt felaktiga fönster som vi skickade för ca 14 dagar sedan och fortfarande inte fått svar på. Det köksfönster som vi ändrade från 500 mm höjd till 400 mm höjd och gjorde till fast från öppningsbart i somras! LB-Hus har på "eget bevåg" ändrat ett antal gånger så nu sitter det ett felaktigt fönster där som vi tyvärr har godkänt på en ritning när vi inte var tillräckligt uppmärksamma! Vi har skrivit det förut, kolla ritningarna! Denna gång har vi iaf fått läskvitto vilket vi inte fick förra gången! Vi har också tackat nej till offerten, nästan 12 papp, från LB-Hus om monteringen av de duschväggar, duschset och badkar som vi ska anförskaffa själva! Vi väntar med spänning på ett nytt svar om grovplaneringens fakturakoncept!
Carins "stora" bak!
I helgen var det fest, sista festen i Carins lägenhet förutom ett studentpartaj som avslutar allt i juni! Inför festen fick vår nya lampa ljus, fel glödlampa men den får duga tillsvidare! Lampan, från Turquise, är på bilden högst upp med några av Carins orkidéer i bakgrunden!
Den avslöjande sanningen bakom "Carins stora bak"! Tyvärr ville inte Carin vara med på bild! Carin bakade en hel del med chokladkladdsmuffins, som blev så goda som egentligen bara misslyckade bakverk kan bli!
Köttbullarna gjorde hon i Upplands Väsby förra helgen och köttbulleslukarna var lyriska! Minipizzor, ostpajer med lagrad Svecia.. som tur var så blev det kvar till idag! Nu blev jag hungrig och vi ska äta maten för andra gången idag.. har jag tur kan man nog ta sig en bit imorgonbitti också! P

1 kommentar:

  1. GRATTIS CARIN!
    Du vann luktärtsfröerna! Mejla din adrass till mig, så skickar jag dem. Min mejl: charlotta@cesar.nu

    SvaraRadera