söndag 7 februari 2010

Lammkött, trädgårdstankar och badkar

Igår var vi hembjudna till L och M i Kungsängen. De byggde sitt hus för ca 10 år sedan men det känns fortfarande väldigt modernt. Det är det första huset som jag upptäckte med modernare design, då för 10 år sedan. Jag tyckte redan då att det var jättehäftigt. De kom precis hem från sitt boende i USA och hade blivit inspirerade av modernare design. Huset är byggt i tre nivåer på en sluttningstomt. De har öppet till nock, ca 4 meter i vardagsrummet. Det blev förstås mycket prat om husbygge men också några studentminnen. L och jag pluggade ekonomi ihop i Linköping i början av 90-talet. Vi blev bjudna på lammstek med potatisgratäng. Underbart gott!

Annars ägnade vi gårdagen åt trädgårdsplanering, speciellt hur vi ska utforma vårt altandäck och jag fick också för första gången se huset i dagsljus. Känns fortfarande overkligt på något sätt, att det är vårt hus. Vi försökte gå bort till området där vi ska ha vår köksträdgård, men det var så mycket snö så man knappt kom fram.

Nu har vi skrivit en produktlista och skickat iväg till LB-hus. Den innehåller alla saker som vi köper själva och som de behöver produktinfo om för att kunna montera. Därför har vi också bestämt oss för badkar. Det blev inte det vi ursprungligen sagt eftersom den gått ur produktion (vi var lite tidiga där). Utan det blir Viskan från PM-hem istället. Faktiskt snyggare tycker vi, men tyvärr något mindre.
/Carin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar