tisdag 13 juli 2010

Syrenerna har flyttat hem


Här är en bild på vår provisoriska brevlåda. Vi gillar att blanda inne med ute. Här har vi en installation "Tom kanna" med en garderob, två gardinstänger, lite blommor och vattenkannan liggande tom och livlös på sida. Den som är lite observant kan med hjälp av brevlådan nu lägga ihop ett plus ett och få fram ursprunget till vårt bloggnamn!?


Vi har sedan inflytten varit väldigt förundrade över det liv som är på nätterna runt huset. Vi bestämde oss för att gräva några fallgropar runt huset. Det visade sig att det var Sten som var ute och rumlade runt om nätterna. Asch.. dessa sidospår!
Vi har så kraftig lera på tomten så vi lägger sten i botten på gropen. Svårt att se att den är 70 cm djup!


Sedan blev det dags för syrenflytt. Här är det den lila som får åka grävskopa runt till husets andra sida. Inte behöver den åka till Liseberg i år, den har fått sitt gung och sväng. Presseningen är för att jorden ska hålla sig kvar och vem vill skylta med en naken rot!

Här har syrenen kommit ner i gropen. Eftersom den inte ville stå själv utan bara trillade omkull hela tiden så tyckte jag att Fredde skulle hålla den i några veckor..





men vi beslöt oss för att sätta dit några stöttor istället. P

1 kommentar:

  1. Aah så smart bloggnamn! Har bara hälsat på här en gång tidigare och har inte pejl på var ni bor, men tänkte att "to see" hade en dubbel betydelse som "till havs" (för att det ligger nära havet?) eller "att se/beskåda" (för att vi får följa husbygget från början till slut).

    Anyway, jätteroligt att titta in här. Det händer saker hos er, spännande!

    -Sanna

    SvaraRadera