söndag 11 juli 2010

Mycket att göra på en gång

Det är tidig morgon och jag sitter med datorn på den soliga balkongen och väntar på frukost. Jag håller på att beställa varor från Frapp. Några Margarethe-skålar och en pedalhink till badrummet. Efter gårdagen har jag återigen träningsvärk i vaderna efter att ha sprungit upp och ner i trappan.

I går morse gjorde jag en lista på vad som skulle göras under lördagen och söndagen. Jag kan redan konstatera att vi ligger efter.



Jag hann i alla fall att tvätta alla fönster på övervåningen och montera ytterligare en byrå som vi köpte till sovrummet, så nu har Peter ett tillhåll för sina kläder. Vi var också iväg och köpte golvskydd till skrivbordsstolarna i ungdomarnas rum.




Idag prioriteras fortsatt grävning för altanplintar. Först ska vi bara mäta ut var de ska vara, vilket innebär att vi måste hitta ritningarna vi har gjort. Vi tror vi vet var de är… Fredrik har börjat gräva bort gräsmatta så länge.




Grävningen för uterummet är nästan klar, grillen står mitt i och användes för första gången i gårkväll.




Den här högen hoppas jag ha fått ihop till en TV-bänk i kväll.

Hade tänkt blogga så snart som möjligt om hur det ser ut därinne, men allt känns som en enda röra och vi väntar på ett lass från Linköping nästa helg innan vi kan ställa allt på plats. Blocket får tjänstgöra en hel del.
/Carin

3 kommentarer:

  1. Hej på er!

    Ja, vi har luckdämpare på alla lådor, dock ej på överskåpen. Vi fick också frågan om vi ville ha glassidor, något vi inte tog dock. Trist sånt där, när man missar något man hade velat ha. Måhända ofrånkomligt?

    Kram på er!

    SvaraRadera
  2. Man vill ju så mycket, men tiden räcker helt enkelt inte till. Väldigt fräscht med de vita byråerna till den lila väggen i sovrummet :-)

    SvaraRadera
  3. Vad ni jobbar i värmen! Idag la vi ner och åkte ut på klipporna och badade istället. Montera möbler får vänta.

    SvaraRadera