måndag 21 december 2009

Tänt var det här!

Vi har hunnit se en del av Vinterljus i Linköping. Kanske inte lika häftigt som förut men vi har inte lyckats se allt ännu. Det var svårt att få till en bild i mörkret, de jäkla globerna med kristallkronorna svajade svagt för vinden hela tiden. Det ser ganska maffigt ut längs vägen upp! Santinis fick sig ett besök igen. Jag förvånas fortfarande över att det är sådant spann i åldrarna, från 18 till 71.
Själva har vi tänt 4 adventsljuset. Sista gången som jag får tända osymmetriskt så det är lika bra att ta tillfället i akt och föreviga det! Men adventsljusstaken, kälken, hänger med till funkishuset.
Ska försöka hinna åka förbi huset med lite fikabröd och önska god jul idag. Annars får det bli imorgon.
Igår var det julklappshandel. 3:e dagen vi var ute. I förrgår klarade vi av… 0 minuter! Det blev nylonstrumpor till Carin istället. Igår klarade vi av att handla i 7 minuter, in på… och på… sedan var vi slut. Det var inte så farligt. Vi var i Stinsen, Häggvik, och i nya Sollentuna Centrum och de är så stora så trots att parkeringarna är fulla så märks det inte alls inne i centrumen! Dämpad musik hade de också. Ganska fridfullt faktiskt!
Filmen Avatar blev det också. Häftigt animerat! Vad de kan! Sista 40 minuterna kunde man skippat. Mycket bulleribång!

Till höger en Miscanthus i vinterskrud och några snöflingor på objektivet. Trädgårdsföreningen i Linköping! P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar