onsdag 9 december 2009

Golvvärmeavläsare och el

Fick ett samtal idag från M på LB-hus och han ville diskutera golvvärmeavkännarna. Vi hade tidigare sagt att vi vill undvika att placera dem på ett par väggar som vi ska ha som röda accentväggar (det låter ju tydligen bättre än fondväggar). Så vi hade märkt upp, att på dessa väggar vill vi inte att det sitter en stor vit blaffa. Efter att han pratat med sitt folk föreslog han att vi skulle välja trådlösa avkännare istället för då kommer vi kunna sätta dem där vi vill ha dem. Perfekt! Hade ingen aning om att det fanns och så kom vi till det näst bästa: det kostar inget extra!

Inte så snygg

Så till el-offerten. Vi hade sedan sist, en sista oförklarlig post på offerten. Den visade sig att ca 5.500:- var strömbrytaren Trend Solid, så vi skippar det tillvalet och tar standard istället. Vi får byta ut det senare och vi kommer att börja med de som sitter på "Accentväggen".
Snygg men dyr
Annars behöll vi vissa saker i offerten som kostade en del men som är lika bra att göra på en gång, t.ex. spotar i kök, bad och wc. Sen drog vi också ut några extra lamp- och eluttag på fasaden. Eldragningarna till friggeboden måste vi däremot göra själva, det ville inte LB-hus åta sig.
/Carin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar