tisdag 28 september 2010

Ta det piano


Vi hade tre pianobarer i närhet!? Morgonen började med hotellfrukost, fruktsallad, salami, söta yoghurtar, croissant, beställa te eller kaffe, paj, tårta.. och sedan sätta sig vid rätt bord = där ingen hade suttit förut = sitta där det finns bordsunderlägg, assiett, kopp.. inte t ex vid fönstret där någon suttit någon timme tidigare!? På bilden ovan serveras det en aptitretare!
Det trådlösa nätet funkade inte på rummet men det var skönt att slå sig ner i den bred fåtölj i lobbyn där det var liv och rörelse, lyssna på mestadels Italienska som man fatta nada av utom vissa fraser. Efter de första pinsamma gracias, una och porrfavår (på helt fel ställe) blev det mest Engelska till en början. Tillslut kopplade hjärnkontoret ihop rätt tåtar och det blev grazie, uno, prego, buon giorno och arrivederci.
Med varsin dator i knät surfade vi runt på bloggar, Aftonbladet, SMHI, läste och skrev i någon timme. Det var först på sista dagen jag tänkte till.. Tre pianobarer med oskyddat nätverk så nära.. nnnjaa.. vi har ju inte sett något piano någonstans såå.. Mycket riktig, ett eget trådlöst nätverk per plan! Men det var skönt med liv och rörelse. Kanske stod det plano och inte piano på "upptäckta nätverk"!?

Väl hemma från Milano kunde vi beskåda uterummets aluminiumskellet. Det går framåt. Nu dröjer det till torsdag innan det blir mer "Mecanobygge"!

Snickare J fortsätter att justera och sätta dit sådant som aldrig kom upp. Här har det ena stupröret kommit upp på balkongen. Skamfilade dörrfoder har bytts mot nya, diskmaskinen har fjättrats i sitt hål och de vita plastlisterna i underskåpens överkant pryder nu sin rätta plats. En massa annat smått och gott har också fixats. Attans så nyggt blir det! P


3 kommentarer:

  1. Heeej!
    Vilken tjusig bild på Carin!

    SvaraRadera
  2. Lillasyster snodde min kommentar, jag skulle ju skriva att det var en härlig bild på Carin där i sängen :-) Hon kan gott få höra det igen i och för sig...

    p.s. jag är fortfarande imponerad av er "under diskbänkslösning", så rent och snyggt trodde jag inte det gick att ha mer än några timmar efter inflyttning. :-)

    SvaraRadera