torsdag 16 september 2010

Harola till just pris

Ett snabbesök på IKEA slutade i ett inköp av 3 stycken Harola som såldes till 50% av normalpris pga ombyggnad. Stolarna ska vi ha i uterummet när det blir färdigt.

Såå snyggt det blir! Rena njutningen när snickare J, idag med hjälp av C, har farit fram. Snacka om förvandling! Jämför med bilderna under!










Svårt att tro att märket under den lila tejpen har varit 1 cm långt och 2-3 mm djup, som på vänstra bilden. Vi gissar att det var kylen eller frysen som ville sätta sitt bomärke i huset. Det är någon typ av vax som man smälter och fyller ut med om jag förstod det rätt.
Kylskåpet har han också justerat. Förut fick man hålla koll på att dörren stängde sig. Var man inte på sin vakt när man öppnade den så slog den i golvsockeln på vänstra sidan, så den sockel har han också fixat till för den satt inte riktig där den skulle efter ett antal smällar. P

2 kommentarer:

  1. Tur att de skärpt sig! Vi fick gjort vid allt som var fel på slutbesiktningen ett par veckor efter så det är helt ok. Nu har det uppstått något missljud på centraldammsugaren så vi hoppas de snart kommer o kollar! Lycka till med fortsättningen!

    SvaraRadera
  2. Var det LB-Hus som åtgärdade hacket i golvet?

    Mina kollegor fick också ett hack i sitt sovrumsgolv, antagligen har någon under visningen tappat den man öppnar vindsluckan med, men på slutbesiktningen sa de att de bara åtgärdade sånt som på avstånd mer än fem meter. Det tyckte jag verkade vara ett konstigt utlåtande! :-/

    SvaraRadera