onsdag 15 september 2010

Lucka med tryck

LB-Hus har fortsatt att fixa på vår minuslista.
Nu har vi fått trycköppning på luckan till brickskåpet i hörnet vid hörnskåpet i bardisken. Skåpen under bardisken hamnade ju lite för långt åt vänster så hörnskåpets lucka tog i handtaget som satt på brickskåpet. Eftersom vi har stenskiva så är skivan limmad vilket ställer till lite problem om man skulle ha flyttat skåpsraden.

Sparksockeln under underskåpen mot fönsterväggen har fått sig en uppriktning. Den var 20 - 30 mm sned förut. Här ser man också vår smullucka, heter egentligen uttag i sockel. När någon vill veta namnet till bloggen så är det smidigare och lättare att be dem skriva smullucka på Google så kommer vi upp där.
Utanför luckan ligger smulorna på rad för att få sig ett åk i tuben. Det blir ett rejält sug när man trycker på spaken.

Tejpen som vi markerar all fel med är lila, färgglad och lämnar inte klister eller tar med sig tapeten.


Ett par luckor med märken har fixats till, den repiga aluminiumluckan och upprullningsmekaniskmen på jalusiskåpet har bytts och så har vi fått luckdämpare på alla skåpluckor. Golvsocklarnas hörn rätas ett efter ett. Snickare J gör så det blir tjusigt värre.


Elkillarna var här en sväng också. Förhoppningsvis fått ström på ett uttag som var strömlöst. Knappen på strömbrytaren i badrummet som var spräckt är iaf bytt. P

1 kommentar:

  1. Hej
    Ja hos er verkar det ändå hända något. Själv är jag så innerligt trött på byggfirman som aldrig kommer och gör färdigt...de bokar tid, struntar i att komma osv. Känns som att jag snart tar hit någon själv och skiter i att betala slutfakturan*mutter och morr*. Men det är ju bra att inte alla har samma problem!
    HA det!

    SvaraRadera