måndag 4 april 2011

Nästan på dagen 9 månader


Idag har jag varit uppe på höga höjder. De tre cafelamporna, vi själva kallar dem för sjukhuslampor men cafelampor låter lite trevligare, har legat och väntat i månader. Trappan är ju nu fixad även om den fortfarande knarrar i mesta laget tycker vi. De omtapetserade väggarna har ju också blivit ommålade och ser för jä...a ut men det är något vi ska ta upp på två års besiktningen sa LB-Hus representant idag. Till god hjälp hade jag en teleskopstege, det hade varit ganska omöjligt utan den.


Än så länge är det provisoriskt och därför är inga sladdar kopplade.


Ny brevlåda har det kommit upp "mit gröbe siffer unt stafe". Massor med saker i bakgrunden som man snart får slänga sig över. Skifferplattor till ytan framför entren. Offerdalmur som ska dela av parkeringen och planteringen framför entren. Rektangulära skifferplattor till trappan från parkeringen upptill entren och till trapporna ner till amfin. Entren är under balkongen.


Och idag hade vi ett möte med LB-Hus om slutbesiktningsprotokollet, nästa på dagen nio månader (1 juli) efter att slutbesiktningen gjordes. Vi hade ställt frågan om mötet bara gällde det protokollet eller om det gällde alla våra x-punkter där ett drygt tio-tal punkter fortfarande inte är åtgärdade. Svaret kom idag och det var negativt för oss så nu blir det ombesiktning. Jag har pratat med GAR-BO två gånger under resans gång och de har hela tiden sagt att LB-Hus ska få chansen att rätta till felen först innan man begär ombesiktning och nu var det då dags! P

1 kommentar:

  1. Näe vad trist att LB-hus inte tar sitt ansvar. Never ending story... jag hoppas att den tar slut snart.

    SvaraRadera