söndag 17 oktober 2010

Helgens inköp

Igår var vi iväg till Stinsens köpcenter här i Sollentuna. Planen var att handla några lampor att ha över bardisken. Vi gick till Ljusinspiration och kunde inte riktigt bestämma oss för vilka lampor vi skulle ha. Så vi beslöt oss för att äta lunch först. Sen gick vi en vända till Clas Ohlson, det är ju alltid något vi/Peter ska ha där. Denna gången dörrhängare till grabbarna, så de kan hänga träningskläder på insidan av dörren. Gick sen och köpte te och några praliner på Kahls och sen vidare till Wayne´s Coffee för en latte och pralinerna. Sen kände vi att vi hade bestämt oss för vilka lampor vi ville ha och gick tillbaka till lampaffären.



Det var två av den här sorten vi hade bestämt oss för. Men det visade sig att lamporna var slut, de får förmodligen hem i veckan men det kändes lite snopet. Senare på kvällen googlade vi runt lite på den här lampan och hamnade på en sida där de såldes för extrapris, så med frakt blev det 531:-/st istället för 749:-/st på Ljusinspiration. Ibland har man tur i oturen!




Sen släntrade vi in på Hemtex och upptäckte att det påslakan vi sett ut inte fanns för dubbeltäcke, suck! Vidare till Gutsy där vi hittade ett par jättefina kuddar som vi funderar på att köpa, men vi vill hitta påslakanet först... Men vi hittade i alla fall de här fina lila ljuslyktorna. Passar perfekt till vår wc/dusch.



Tidigare fick vi tips från våra grannar Salstatobee om var det fanns lila handdukar. Det har vi letat efter ett tag, så de har vi införskaffat under veckan som gått. Mosaikpelaren gör sig inte på bild tyvärr, det är i alla fall både lila, grönt och lite guld i den.
/Carin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar