söndag 24 oktober 2010

Flera lampor inköpta

Förra helgen var vi på jakt efter lampor att hänga över bardisken. När vi väl hade bestämt oss fanns de ju inte i affären. Men tur i oturen gjorde vi ett kap på nätet istället.


I fredags hämtade vi ut dem på posten. Det är lampor i svart glas och vi är mycket nöjda. De lyser upp precis lagom så att vi kan sitta och äta vid matsalsbordet (framför bardisken) med levande ljus utan att det blir för mörkt.
I



Från en annan vinkel.




I dag har vi också införskaffat en sovrumslampa på COSY i Sollentuna Centrum. Vi har tittat länge på lampa till sovrummet och när vi hittade en vi gillade slog vi till snabbt. Som vanligt svårt att fota med blixt, men i spegeln ser man mer hur den ser ut i verkligheten. Vi har inte riktigt bestämt om den ska sitta just här, vi kanske flyttar in den lite i rummet.
Bjuder på en bild till.

Fotbollsträningen är inställd i det här regniga vädret så Peter blir hemma i kväll. Det är som upplagt för ett bubbelbad.
/Carin

1 kommentar:

  1. Snygga lampor - gillar även ert mörkröda set med brödrost o.s.v. i köket matchat med de röda ljusstakarna ;-) Lampan i sovrummet var också himla fin, påminner om ett ufo, häftigt! Kram L

    SvaraRadera