onsdag 20 juli 2011

"Stridisar" har grupperat i trädgården


Carin med ett gäng nyanlända "stridisar"! Fyra riddarsporrar i olika blå nyanser har grupperat sig i oceanien. Blue Bird (150 cm), Butterfly (50 cm) och Black Knight (150 cm). Klematisarna och Kaprifolen i spaljen till vänster om Carin har börjat växa igen. Gröna bladätande larver satte skräck i växtligheten men har bekämpats med såpa i omgångar. Sakta men säkert återkommer livet till spaljeinvånarna!



"Stridisarna" från en annan vinkel. Inte mycket för världen ännu. Hoppas de kommer att ränna iväg åtminstone under nästa år. Sakta men säkert infiltrerar färgerna det grå stenmjölet.


Trappan nere i amfin före slutfixen. Tanken är att den ska se "lätt" ut och inte vara inbyggd. Direkt under altandäcket ska det vara en stående bräda, annars öppet som himlen just nu!



Det börjar bli lite ordning med svart markväv, kullersten (i högra) och grusig sand (till vänster och höger). Trappan har fått en höjdjustering med ett lager syllpapp under reglarna.



Grusgångarna, 4/8 mm bergkross, börjar så smått komma i ordning till altanen och ner i amfin. Kryddlandet har börjat fyllas.



Luckorna. skifferplattor, har kommit på el och vattencentralen (till höger). Slangen som är kopplad på vattenutkastaren ska målas. Kanske någon koppling också. Kryddlandet är uppfyllt med jord, sand och grus. Bara plantorna kvar. P


P.S Stridis enligt Wikipedia, "91:Karlsson ansågs vara lite mer stridis en de andra pga hans korta frisyr".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar