tisdag 9 november 2010

Ett framtida vägval i livet


Här kan man skönja ett framtida vägval. Rakt fram så kommer man upp på altanen eller håller man vänster så kommer man ner i grytan. En bild på ett framtida vägval i livet.


Trappan har fått sin stil och det blir smågatsten den sista biten fram till stegen.
Ett "läggval" hölls mycket kort på stående fot mellan "Klassisk kö", till vänster, och till höger "Förskjuten skönhet". "Förskjuten skönhet" förkunnades som vinnare med en förkrossande majoritet, två mot noll, 100% till sicksacket. Valmyndigheten kunde inte finna några oegentligheter i omröstningen som t ex pussar, "jag fixar disken" eller andra tvetydigheter och konstaterade kort att "vi har stenkoll på lägget!"
Efter valomgången firades det med Solnakorv och vatten.


Framsidan har fått lite provisorisk grönska.
Tre buxbommar längs väggen livar upp den lite stela fasaden i sina moderna svarta plastkrukor (de hade frusit fast och gick inte att få bort, -10 grader). Framför gången tronar två stycken lagerhägg i den mörka myllan. Allt i charmerande städsegrönt!

Sist kommer en ny bild på listen som håller glaset på uterummet. Lite lättare att se när inte frosten är på glasen. Man trycker in den i ett spår i aluminiumlisten, sedan sitter den där. Hur länge dividerar vi om, vi hoppas det är bra "kvalitutta" så den sitter ett tag innan vi måste byta.

Om man trycker på bilden så kan man också se lite "ringbling"! P

P.S Vi kommer nog troligen att använda smågatsten på fler ställen, t ex vid altan. Vi hoppas att stenarna ska fungera som ett naturligt fångstgaller för småsten, grus, kossor mm.

3 kommentarer:

  1. Ah, jag hoppas ni får många kossor och annat spännande;-)

    SvaraRadera
  2. Jag har också hört att just kossor fastnar extra bra i gatsten... lycka till!

    SvaraRadera
  3. Hahaha... Kul att ni har kvar er humor mitt i allt byggande. Snyggt blir det i alla fall :-)

    SvaraRadera