lördag 22 januari 2011

Stackars Peter... och ständig jul

Igår när jag kom hem från jobbet, ropade jag som vanligt: -Hallå!, när jag kom innanför dörren. Möttes av en ljusslinga som låg på utlagd på golvet.



Annars var det tyst. Jag hängde av mig kläderna och såg att det låg en hög med kläder i vardagsrummet och tänkte, "Varför ligger de där?". Gick in i köket och möttes av Fredrik som sa: - Pappa har ramlat! Jag tittade mig omkring och gick ut i vardagsrummet igen och såg att "högen" med kläder var Peter!

Han låg på golvet och höll krampaktigt i änden på en linda som Fredrik hade hjälpt honom linda foten med, och med benet upplagt på en puff. Det gjorde riktigt ont, Peter ojar sig annars aldrig.

Han hade rensat ut kläder på övervåningen och gick nerför trappan med hela byltet och halkade i trappan. Han bröt foten bakåt när han ramlade och har fortfarande jätteont. Så idag har jag gjort frukost! Själv tyckte han att det var tur att det hände på en fredag och hoppas att han är bättre på måndag igen.

Ljusslingan är till walk-in-mini-closet och ska liksom ligga bakom någonthing på något sätt. Jag frågade om jag skulle sätta upp den, men fick en "fnysning" till svar. Den skulle sättas upp med specialhållare osv. Avancerat lät det... Så nu får vi ständig jul i klädkammaren. Bilder kommer när älsklingen är på bättringsvägen.

/Carin

3 kommentarer:

  1. Aj, aj, aj, låter inget vidare. Får hoppas att det bara är en stukning och att inget är brutet. De är allt bra hala de här nya trapporna, (och smala med för den delen), lätt att man halkar om/när man går på den smalare delen i svängen ner. (Har hänt här också, men som tur är ingenstörre skada än så länge).

    Krya på dig Peter! Passa på att vila lite nu, alla projekt måste ju inte bli klara på en gång ;-) (Även om det kliar i fingrarna...)

    Trevlig fortsatt helg // Jennifer

    SvaraRadera
  2. Gu va bra jag har det! Frukosten kom.. kaffet.. datorn.. lunchen.. snart blir jag nog tvättad också! Skrev Carin att jag bröt en nagel också? P
    Tack Jennifer! Men de e ju så kul...

    SvaraRadera
  3. Shit, det kunde ju gått riktigt illa det där... Krya på dig Peter!

    SvaraRadera