måndag 13 februari 2012

Skatstrid kräver innovation

 Det finns mycket braha saker sparade i lådorna men det är ju aaaldrig något som kommer till användning.. förrän nu! Striden med skatorna leder ju inte direkt till något handgemäng. Man kan ju bara på sin höjd, eller deras höjd, svära lite åt dem. Istället får man får ta till tankeverkstaden.
Så nu tog jag fram några av de sparade klara plastbehållarna från andra stora värmeljusen och skar helt sonika ner diametern på de nya ljusen och stoppade ner dem. Inget blingbling kvar!
 Egentligen hade jag tänkt fylla på ett lager med tung sten, typ rester från Offerdalmuren, i botten på glasvaserna. Men vi har ju fått snö så det går ju inte att hitta något sådant just nu.
Men det gick bra. Iof har jag inte sett någon skata det närmaste dagarna. Antingen har de flyttat söderut eller så har de hittat någon annan i grannskapet med blänkande saker.
 En bild från Tylösand, hotellet i bakgrunden, med deras häftigt designade räddningstorn i specialbetong och rostfritt. Det har ju farit i reklamen på tvn..
som även denna "luftspång" som naturen håller på att ta tillbaka. Så här ser den ut i färg, i minus 2 grader och januari månad ("svarta cheapet" visar den i svartvitt i sin reklam). P

1 kommentar:

  1. usch ja tjuvaktiga skator är så jobbiga
    ha det så gott
    maggan

    SvaraRadera