måndag 14 mars 2011

Vilken? Uppdaterat inlägg.


Vi har ända sedan vi flyttade in letat efter en lampa att ha över matbordet. Nu har vi kollat in några som kanske kan vara något.
Den här hade jag kollat in sedan ett tag tillbaka, men Peter hade inte sett den. Så vi tog en sväng till Mio i söndags.


Då hittade vi även denna som skulle passa bra emot lamporna över bardisken. Att den har röd sladd är lite pricken över i:et.



Den här såg vi på det senaste avsnittet av bygglov förra veckan. Den är mer svart än grå, bilden är lite missvisande. Lite coolt med det guldfärgade på insidan.

Ja, vad ska vi välja?


På begäran har jag nu infogat lite gamla bilder på köket/matplatsen. Jag hade inte så många ser jag och jag kom hem så sent att det redan var så mörkt att ta bilder. Så här är några från jultid.

Den här är tagen från köket mot matplatsen, man skymtar vår nuvarande lampa där.

Här är från andra hållet. Där ser man lamporna över bardisken.


Det här är den lampa som vi har just nu, men den ska ut i uterummet sen. Hmm. det var väl inte de tydligaste bilderna kanske...

/Carin

4 kommentarer:

  1. Jag vet inte, jag vet bara att jag inte skulle välja nummer två...den från Bygglov är cool, sen beror det på resten av inredningen om den passar. Ettan funkar alltid! Svårt med val och aldrig tar de slut...
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. Oh jättesvårt. Den svarta med röd sladd var jättehäftig men var beredd på att torka damm dagligen... fast det kanske det är värt :)

    SvaraRadera
  3. Hej, jättekul att se era olika val, skulle vara super med en bild parallellt med köket där den ska sitta ur olika synvinklar så kommer jag gärna med ett råd :-). Går själv med tusentals val.... Vi har bestämt oss för att ha den med guldig insida nere i vårt lilla tv-utrymme på nedre plan (om den inte kommer störa tv-utsikten...?). Den ger ett väldigt fint sken. Har ni sett den på Folkhemmet i Sollentuna Centrum? Där har jag hittat nästan allt jag vill ha till huset, men tyvärr sinar pengarna just nu....så det mesta får nu vänta. De har även likadana lampor fast väggfasta med svart/guld. Ni såg dem kanske på melodifestivalen i bakgrunden, de satt överallt tyckte jag?!

    Lycka till önskar Kristina

    SvaraRadera
  4. Hej igen, vad kul...nu ser man bättre. Jag tror Kristallkronan skulle kunna bryta av fint där borta och visa att den hör till matsalsdelen (kikar på bilden med vännerna som tar mat). Men även lampan med röd sladd skulle funka fint. Den förlänger köket bort till matplatsen känns det som, då de går mer i ton med de andra två. Den med guldsken är så fin, men kanske matchar minst bra då den är mer matt i sin svarta färg. Inte heller de guldiga går igen i något, men det kan man ju i så fall fixa lätt med någon tavla eller dylikt :-). Lycka Till och väntar spänt på resultatet!!
    Kristina

    SvaraRadera