söndag 13 mars 2011

En sak mindre


Vi har några saker vi letar efter till huset sedan en tid. Bl.a. soffbord, taklampa i matsalen, en smal spegel i hallen och ett grått sängöverkast. Förra helgen så hade Pentik utförsäljning i Stinsens köpcentrum och vad hittade vi väl där om inte ett överkast. Så i går morse vaknade vi till solens strålar, fåglar som pipp.. kvittra, Arlanda Express som ven förbi i fjärran och äntligen en sak mindre på listan. I verkligheten är det lite mörkare grått än på bilden.
Nu kom våra randiga kuddar fram som har legat och väntat som på en förlossning sedan vi köpte dem för.. för.. hm länge sedan!
Vi hade tänkt oss en sväng till Himla för att välja lite cerisa kuddar men vi får se.
Sonen Fredde och jag var på Himla för några veckor sedan. Expediten var lätt chockad när hon insåg att vi faktiskt hade gått in i rätt butik och stod och valde bland alla sidenkuddar. Fredde chockade i sin tur mig rejält när han plockade fram ljusgröna kuddar! Trodde alla färger förutom svarta var "ute i det blå"!
Expediten, som hade samlat sig och tagit sig ur det svåra traumat, kontrade med en randig. Fredde gjorde en mönstrat kontring och genast förvandlade fyra slätstrukna kuddar till en Himla blandning.
Carin har fått syn på en kristallkrona på Mio som skulle funka bra i matsalen. Efter en sen natt och mycket trevlig och god middag hos I och J så låg vi i morse och gluttade på det Bygglov som var i veckan. Mija hängde upp ett par tuffa svarta lampor som nog också skulle bli bra så nu har vi lite att välja på.
Äntligen börjar vi se vårtecken, "videungar" hänger i träden och nästan hela altandäcket är snöfritt. Tomten ligger fortfarande under massor med snö, drivor av snööö!
Ett trevligt vårtecken vore att LB-Hus blev färdiga med alla anmärkningar men det verkar dröja ett tag till. P

1 kommentar:

  1. :) :) :) hahaha, vilka underbart läckra gröna kuddar - de randiga har jag redan snott konceptet av er sedan tidigare och köpt likadana. De gifte sig perfekt med vår tapet i arbetsrummet...

    Tänkte satsa på lime, cerise och vita kuddar i vår grå soffa - härligt med lite vårfärger i allt det gråsvarta. Kram L

    SvaraRadera