söndag 28 augusti 2011

Nu bara 36 grader i skuggan ;)


Här är några bilder från rummet på hotellet i Rom, Eurostar Saint John. Först ett stycke hall..


vidare till vardagsrummet med en av Carins nyinköpta väskor.


Vardagsrummet i en annan vinkel.


Och så kommer man till sovrummet. Hårda men sköööna sängar.


Helkaklat badrum. Vi såg i en heminredningstidning att det senaste verkar vara parkett i badrummet och i ett av badrummen hade de dessutom valt vår cerisa färg på väggarna.




På balkongen eller terrassen som kanske är mera rätt finns fåtöljer i trä..



en "svinkall" jacuzzi, BARA 25 grader men ruskigt skönt svalkande. Visserligen har temperaturen droppat från 38 till 36 grader i skuggan men det är rätt varmt iaf.




Alltid glömmer man något när man ska ut och resa! Jag glömde lägga ner utelampor, strömbrytare bl a ;) Undrar om förra gästen tyckte de var snygga och plockade med dem?


Sista dagen i Pesaro vaknade vi till sol! Ingen överraskning direkt. Det skulle nog varit ett lågt odds på det om man hade kollat!



Ett par seglare som är uppe tidigt..


samtidigt som beachen städas klockan 6.30..


så smög just någon iväg som hade passat på att paxa solstolarna som på vilket hotell som helst!


Vi passade på och testade lite olika drinkar..


och Carin blev så glad åt sin Kir royal.


Luftkonditioneringen på tåget från Pesaro fungerade betydligt bättre, en den på tåget från Rom till Pesaro, den märktes dessutom. Och på tåget till Rom efter bytet i Falconara Maritti så slapp vi galonsätena. Stolarna påminde klart om SAS flygstolar på 80-talet, fast lite bredare. Tyvärr kom det ingen ”Ciaoman”, vagn med dryck, smörgåsar och annat gott denna gång men nu hade försätt oss med nötter och vatten och innan dess en rejäl hotellfrukost.


Inte nog med att man får tänka till och bestämma sig för vilket kaffe man vill ha. Sedan ska man säga rätt också. Säger man Caffe Macchiato, på bilden, istället för Latte Macchiato, kaffe med mycket mjölk, så ger det rejäla efterverkningar på kaffetarmen, en liiten men ruggigt god espresso med mjölk blir det då istället för en större mesig sak. Jag försökte mig på Latte Macchiato med due espresso i. Det slutade med att de försökte servera tre kaffekoppar. Så varför ta det osäkra före det säkra, beställa en Latte Macchiato till mig och en espresso till att hälla i latten så fixar det sig! P


1 kommentar:

  1. Ni verkar haft det härligt! Nu blir jag oxå ressugen...Snygg väska!

    SvaraRadera